A személyes ajándék nem mindenkinek adható

A bor és nyakkendő vagy a virág és csokoládé klasszikusnak számít, amikor valakit fel akarunk köszönteni. Nem mennek ki a divatból és jó alternatívát jelentenek, amikor későn jut eszünkbe az esemény, de a díszdoboz még üresen árválkodik. Ha ilyen helyzetbe kerülünk és nincs már idő valamilyen frappáns vagy egyedi meglepetés beszerzésére, akkor a klasszikus vagy elcsépelt dolgokat is felturbózhatjuk kicsit. A személyes ajándék mindig kedvesebb annak, aki kapja.

A személyes ajándék jelentősége

Rohanó világban élünk és soha nincs idő semmire, ezért a meglepetések beszerzése is gyakran az utolsó utáni pillanatra maradnak, de ha csak egy kevés energiát fektetünk bele, hogy a klasszikusnak számító meglepetéseket személyre szabjuk, a siker garantált! A személyes ajándék mindig jobban megdobogtatja a szívét annak, aki kapja, mert érezni lehet benne az odafigyelést, a törődést. Viszont a személyes ajándék nem adható bárkinek.

Személyre szabott ajándék vagy általános meglepetés?

Egy távolabbi ismerős szülinapjára vagy kollégának nem lesz túl jó ötlet, ha a személyre szabott ajándék kerül a dobozba. Miért? Félreérthető célzásnak veheti, amiből kellemetlenségek, sőt, olykor harag is születhet. Vagyis a személyes ajándék a hozzánk közelebb álló személyeknek ajánlott, akivel van valamilyen családi kötődés vagy ősrégi barátságról van szó, esetleg szerelemről. Az ilyen személyeknek nagyon is ideális az egyedi ajándék átnyújtása, amit még egy kicsit az illető ízlés-világához is szabhatunk.

Egyedi ajándékok készítése

Például egy gravírozott tárgy, amin a szöveg olyan tartalommal bír, amit csak az ajándékozó és az ajándékozott ért, nagyon egyedi és különleges meglepetés. Tehát, bátran ki lehet jelenti, hogy az egyedi ajándék tökéletes, ha a megfelelő személynek adjuk és körültekintően választjuk ki. Csak bele kell gondolni egy picit, hogy mi minek örülnénk jobban! Egy sebtében leemelt bonbonnak az üzletek polcairól vagy olyan dolognak, ami célirányosan nekünk lett elkészítve, megalkotva? Lehet az a csokoládé bármilyen finom, de a személyes ajándék nyomába sem érhet, főleg ha olyan személytől kapjuk, aki nagyon kedves a szívünknek.