A jó leánybúcsú ajándék egy kicsit pikáns is

Alig van annál különlegesebb pillanat, amikor két szerelmes szív úgy dönt, örök hűséget esküszik a egymásnak a barátok és a család színe előtt. A büszke vőlegény boldogan fonja karját a piruló ara köré, és megígéri, amíg világ a világ, ők ketten egyek lesznek, hozzon bármit is az élet. Bizony, az esküvői szertartás meghitt, talán kissé szentimentális hangulata csodás emlék még a hosszú évek távlatából is.

Milyen az ideális leánybúcsú ajándék?

Magát a templomi szertartást és az azt követő vacsorát azonban egy olyan szabad szellemben megrendezett, fergeteges parti előzi meg, amit a menyasszony a barátnőivel, illetve a vőlegény a közeli haverjaival együtt élhet át. Igen, természetesen a leány- és legénybúcsúról van szó, jelen cikkünkben pedig nem kisebb feladatot tűztünk ki magunk elé, mint az előbbi kivesézése. Először is, tisztázzuk: leánybúcsú ajándék nélkül elképzelhetetlen! De milyen is a tökéletes leánybúcsú ajándék?

Provokatív ajándék leánybúcsúra

Nos, a kérdés csak az első hallásra tűnhet komplexnek, mivel a tipikusan erre az alkalomra beszerezhető meglepetések, bár sokfélék a kivitelezésükben, mégis egységesek a céljukban: még utoljára vidámmá tenni a hamarosan feleség szerepében tetszelgő fiatal hölgy estéjét. Hogyan? A leánybúcsú ajándék akkor üt a legnagyobbat, ha pikáns, provokatív és nem kevés szexuális felhangja van. A legjobb, ha a meghívott vendégek, a lánybanda tagjai együtt mennek el vásárolni, és döntik el, mivel lepjék meg az ifjú arát.

Elmaradhatatlan kellékek

A kötelező kellékek között kell, hogy legyen egy fátyol, vicces feliratú póló, ami jelzi, hogy hamarosan elkél a hölgy, illetve az okirat, ami igazolja, a hölgy átment a leánybúcsú vizsgáztató bizottság tesztelésén, és elfoglalhatja helyét az „asszonyok” között. Jó ötlet még ajándékként a sodrófa (amivel a rosszalkodó férjét várhatja a feleség késő este az ajtóban), a harisnyakötő (amit az esküvőn viselhet a menyasszony), és a kitűző is. Persze az olyan vadabb kellékek, mint a pénisz alakú szívószál, a síkosító, a szexis alsónemű szett vagy a pink bilincs sem maradhatnak ki a leánybúcsú ajándékok sorából, hiszen ezek az extra, pikánsabb cuccok azok, amelyek valóban fergetegessé varázsolják az est hangulatát.