Ezek manapság a legeredetibb esküvői ajándék ötletek

Házasságkötésre hivatalos, de nem tudja, hogy melyek azok a modern esküvői ajándék ötletek, amelyek közül választva az ifjú házasok kedvében járhat?

Esküvői ajándék

Ha ezt a cikket elolvassa, a probléma már meg is van oldva! A továbbiakban olyan ideális lehetőségeket mutatunk be a hagyományostól a kreatívig, amire mindig szüksége lesz a fiataloknak és a pozitív emlékek is garantáltak.

 

 

Csak pénzt ne!?

Ön szerint a nászpénz, mint lakodalmi ajándék illetlen? Ez ma már egyáltalán nem így van és minden fiatal pár meg is fogja erősíteni, hogy számukra a pénz a leghasznosabb. Lássuk miért!

Az esküvői ajándék ötletek számbavételénél hiba a saját ízlésünkre támaszkodni.

Ugyanis, amikor edényeket és egyéb háztartási holmikat választunk, szinte sohasem tudjuk eltalálni a címzettek ízlését.

 

Sajnos hazánkban még nem terjedt el ajándék kívánságlistát készíteni. Ezért nem ritka, hogy a fiatalok kreatív nászajándékként egyszerre 2 kávéfőzőt vagy 3 mikrohullámú sütőt kapnak, amit majd eladnak valamelyik webes piactéren. Jó példa erre egy megtörtént eset, amikor egy angliai pár 27 kenyérpirítót kapott a vendégektől. Aligha szeretnénk ebbe a hibába esni mi is.

 

Ha pedig tudomásunk van arról, hogy az újdonsült férj és feleség pénzhiánnyal küzd, akkor inkább kerüljük a vicces esküvői ajándékot.

Lehetséges, hogy a fiatalok nagy befektetést terveznek: saját házat vagy autót vásárolnának. Ebben az esetben a pénz biztosan nem jön rosszul. De a nászpénz valamilyen eredeti módon történő átadása, például a csokorra akasztása vagy az olcsó tárgyakba helyezése szinte mindig rosszul sül el. Tegyük inkább bele a pénzt a nászajándék dobozba vagy egy szép borítékba és írjunk rá őszinte kívánságokat!

 

Ajándékozzon kellemes kikapcsolódást

Ha a pénz, mint a praktikus esküvői ajándék ötletek egyik opciója továbbra sem tetszik Önnek, válasszon valami igazán érdekeset!

Például szervezzen meg egy kellemes randit az ifjú házasoknak! Általános szabály, hogy az esküvőre való felkészülés során a házaspárnak nincs sok ideje együtt lenni. Adja meg nekik Ön ezeket a perceket!

esküvői ajándék

 

Jó lehetőség a nászajándék ötletek között a wellness kirándulás. A SPA szalonok fantasztikus programokat kínálnak 2 fő részére. Egy kreatív nászajándék segít ellazulni a nagy napra való megerőltető felkészülés után, felvidít és a közérzetet is javítja. De tovább is mehet és megszervezhet egy egész hétvégét valamelyik wellness szállodában, amit egyszerűen lehetetlen visszautasítani.

 

Ha az ara és a vőlegény köztudottan híve az aktív kikapcsolódásnak és mindig készen állnak a kalandra, akkor olyan randevút is szervezhetünk a számukra, ami extrém elemekkel van telítve. Könnyedebb lehetőségnek számít a lovaglás, a kalandpark vagy egy túra. Az extrém sportok megrögzött szerelmeseinek a gokartozás, a quadozás, a búvárkodás, a hőlégballonozás, sőt, az ejtőernyős repülés fog inkább bejönni, az ilyen féktelen esküvői ajándék ötletek közül. A legfontosabb viszont, hogy ne feledkezzünk meg arról, hogy kettőnek ajándékozunk, ha pedig a pár egyik tagja még nem áll készen ilyen szórakozásra, akkor jobb, ha “lájtosabb” opciót választani.

 

A táncórákat egyébként nyugodt tevékenységnek is nevezhetjük. Az ötletes nászajándékok listáján a táncórák előkelő helyet foglalnak el és nemcsak közelebb hozzák a férfit meg a nőt, hanem segítenek a kapcsolatok és a partnerek új aspektusainak megismerésében is.

 

Tegye izgalmasabbá a nagy napot!

 

Késedelem nélkül is ajándékozhatunk élénk benyomásokat, közvetlenül a lagzin.

Vannak olyan esküvői ajándék ötletek, amelyek művészek vagy előadók fellépésével teszik színesebbé az ünnepi programot. Kiket értünk ezalatt?

Ezt is elmondjuk! Meghívhatjuk a fiatalok kedvenc zenekarát vagy egy feldolgozásokat játszó együttest, akik előadják a kedvenc dalaikat. Egy illuzionista vagy profi koktélkészítő bemutatója garantáltan vicces esküvői ajándék lesz és meg fogja lepni a vendégeket.

 

Ha mindenképpen szeretné bevonni az ifjú házasokat is a programba, bátran rendelhet szappanbuborék show-t vagy olyan művészt, aki megrajzolja a menyasszony és a vőlegény portréját homokból. Természetesen mindenkit megörvendeztet az ünnepet lezáró gyönyörű tűzijáték. Az ilyen nászajándék ötletek előtt azonban egyeztetni kell a helyszín tulajdonosával.

 

Egy utazás, ami kellemes emlékek forrásává válik

A pénz után a legjobb esküvői ajándék ötletek mindig a nászúthoz kötődnek.

Mindenki imád utazni. A lakodalom megszervezésére az ifjú házasok természetesen rengeteget fognak költeni. Ebből kifolyólag nagyon gyakran nehéz választás elé kerülnek: teljes értékű esküvőt tartanak annak minden velejárójával, vagy egyszerűen csak aláírnak az anyakönyvi hivatalban és elmennek nászútra. Ennek a dilemmának a megoldása, ha a szülők vagy a vendégek legalább 1 hetes utazással meglepik őket. Előzőleg próbálja meg kideríteni, hová szeretne menni a fiatal pár.

 

Amennyiben ez nem sikerül, válogasson a legnépszerűbb üdülési célpontok listájából! Itt jobb a tapasztalt utazási irodákkal konzultálni. Ha nem engedhet meg magának ekkora értékű esküvői ajándék ötleteket, bevonhat más vendégeket is ebbe a pár barátai vagy rokonai közül.

Ne feledje, az esküvői ajándék ötletek lehetnek kis ajándéktárgyak és komoly, drága meglepetések egyaránt lehetnek.

De nem ez a lényeg, mert a legfontosabbak az őszinte érzések, amelyekkel társulnak.