Évfordulóra meglepetés, ahogy a nagyok csinálják

Évfordulóra meglepetés választás? A helyzetet mindenki ismeri. Minél hosszabb ideje tart a kapcsolat, annál nehezebb megtalálni az ideális ajándékot. Ugyanakkor egymás személyiségének ismerete valahol meg is könnyíti az ajándékozást.

Ha ismeri az ember a másik ízlését, szabadidős elfoglaltságait, aktuális érdeklődési körét, azzal már egy jelentős lépéssel közelebb lehet a tökéletes ajándék megtalálásához.

Tényleg szükség van a tökéletes ajándékra ahhoz, hogy az évforduló napján valóban közel érezzük magunkat a másikhoz?

hazassagi evfordulo

 

Mi az, ami több az ajándékoknál és mégsem kerül pénzbe? Egyáltalán mekkora összeget érdemes szánni az évfordulós ünneplésre?

Mindannyian másként állunk az ilyen alkalmi ünnepekhez. Míg a karácsonyt a legtöbben ünneplik és kétségkívül az év legnagyobb ünnepeként tartjuk számon, addig az évfordulókkal kapcsolatban már más a helyzet. Egy közös vacsora, néhány szál virág- sokaknál ezzel el is van intézve a dolog. Sokat elárul azonban rólunk, ahogyan az említésre érdemes alkalmakhoz állunk. Maga az ajándékozás is megmutatja azt, milyen kapcsolat fűz a másikhoz, mennyire tartjuk fontosnak, hogy igazi örömet szerezzünk. A sablonos ajándékok ideje lejárt, hiszen ezekről szinte azonnal lejön, hogy csak kötelező-jelleggel került sor a beszerzésére. Más a helyzet akkor, ha személyessé, egyedivé és különlegessé szeretnénk varázsolni az ünnepet. Ha az évfordulóra meglepetés vásárlása a cél, akkor érdemes szabadjára engedni a fantáziánkat.

Évfordulós ajándék férfiaknak- mit érdemes választani?

Míg a nők megajándékozásakor a cserepes növények, egy csokor vörös rózsa vagy illatszercsomag tuti befutónak számít, addig a férfiak esetében már más a helyzet.

Minek örül a férfi?

evfordulos ajandek ferfiaknak

A romantikus vacsorából leginkább a vacsora marad meg számára, hiszen a gyomránál fogva igen könnyű örömet szerezni az erősebb nem képviselőinek. Szívesen horgászik? Az autózás szerelmese? Kedvesünk érdeklődési körének ismerete már egy jó irány lehet az ideális meglepetés megtalálásához. Ha nem tudjuk, hogy mi a különbség a horgászorsók között vagy a házi mozi rendszerek között sem igazodunk ki, akkor az ajándékutalvány inkább váltja be a hozzá fűzött reményeket. Azonban ajándék ide vagy oda, a tárgyiasult meglepetések csak a dolog egyik oldalának számítanak.

Házassági évforduló- miként ünnepeljük méltón?

A magyar ember nagyon tud mulatni és mindig talál alkalmat az ünneplésre.

De milyen módot válasszunk akkor, ha a cél az évfordulóra meglepetés megtalálása?

Amikor nem a haverokkal való bulizás és pálinkázás a fő cél, akkor egy másféle szintet érdemes adni az eseménynek. A házassági évforduló – legyen szó bármelyikről is – arról tanúskodik, hogy a kapcsolat már kiállta az idő próbáját. Mindennek valós igazsága azonban csak akkor van, ha a közös életút érzelmi mélységgel, közös célokkal és harmonikus mindennapokkal társul. Persze nem kell mindenben egyetérteni ahhoz, hogy jól működjön a párkapcsolat, sőt, a két önálló személyiség és gondolkodás még inkább összeillő lehet hosszútávon.

Szánjunk időt az együttlétre!

A hétköznapi rohanásban sokszor csak az estéken találkozunk a partnerünkkel. Gyakran még arra sincs idő, hogy átbeszéljük a nap folyamán történteket, az ágyba kerülve pedig azonnal elnyom az álom. A mindennapok nem a féktelen romantikáról és szenvedélyről szólnak, pláne nem egy több éve tartó párkapcsolatban, ahol mindkét félnek megvan a maga felelőssége és feladatai. Az igazából együtt töltött idő éppen ezért kiemelt jelentőséggel bír. Szép dolog a felelősségteljes munka és teljesítménykényszer, mert valóban képesek ezek előrébb vinni az életben, de mit sem érnek az anyagiak és a karrier felé vezető út, ha közben a párkapcsolat, a házasság látja kárát a dolognak. Érdemes tehát időt szánni a kapcsolat ápolására, ennek pedig legjobb módja az, ha néha kiszakadunk a munka mókuskerekéből.

Félre a céges telefonnal, irány a szabadság és megéri ezt összekötni akár wellness pihenéssel is. Nem kell pezsgőnek folynia mindenhonnan ahhoz, hogy jó hangulatban teljen a közös program. A boldog pillanatokat jó esetben magával hozza az a zavartalan idő, amit a párunkra szánunk.

evfordulos meglepetes

Évfordulós meglepetés- fókuszban a személyes jelleg

Évfordulós meglepetés gyanánt nemcsak a másik hobbijához, szabadidős tevékenységéhez kapcsolódó tárgyiasult ajándékok bizonyulnak megfelelőnek.

Imádja a férfi a sebességet? Mit szólna vajon egy amerikai izomautó kipróbálásához? Az extrém sportok kedvelőinek igazi csemege lehet a vadvízi evezés a haverokkal. A szépségért és a vonzó megjelenésért küzdő női nem a szépségápolással, kozmetikával kapcsolatos kezeléseknek örül igazán, de természetesen közöttük is van, akik rajonganak a sportolásért és a kalandos programokért.

Évfordulóra meglepetés választáskor nem csupán az a fontos, hogy kettesben töltsön időt a pár.

A partner szabadságának megőrzése legalább ilyen fontos. Miért ne ajándékozhatna számára olyat, amit privát programjai alkalmával használhat ki? Persze ettől a kettesben töltött időről sem kell lemondani, de a nagyvonalúság ezen a téren is közelebb hozza a másikat, mint a kikényszerített romantika.

Vajon tényleg létezik olyan párkapcsolat, amelyik az évek múlásával egyre szorosabbá válik?

Min múlik, hogy a házasság válással végződik vagy a sokadik év után is szeretet, tisztelet, szenvedély van a pár tagjai között?

Nem mindegy, kire esik a választás a kezdetekkor és mennyire ismerjük őt. Sok fiatal az első szerelem hevében belevág a házasságba és a családalapításba, majd a későbbiekben derül ki, hogy mégsem volt ez olyan jó döntés. A közösen töltött évek alatt a partnerek jó esetben összecsiszolódnak, megismerik egymás erősségeit, gyengeségeit, egymás iránti tiszteletben, szeretetben élik meg az élet örömeit és kihívásait egyaránt. Amikor évfordulóra meglepetés választása a cél, akkor ezt a fajta összetartozást ünnepeljük, nem feledkezve meg a pillanat megéléséről és az ünneplés megkívánta különlegesként megélt programokról sem. A kiegyensúlyozott élet nagymértékben múlik a magánélet alakulásán, erről pedig soha ne feledkezzünk meg!