Kreatív ballagási ajándékok – túl a szakállas, unalmas meglepetéseken

A tapasztalat azt mutatja, ha a ballagási ajándék kiválasztása kerül terítékre, sokan biztonsági játékosként képtelenek elszakadni a jólbevált, ámde sablonos meglepetésektől.

Lépj ki az agyoncsépelt ötleteket követők soraiból

Használd a kreativitásod, és lepd meg a ballagó családtagod, barátod egy igazán frappáns meglepetéssel – aminek garantáltan örülni fog. Semmi ötlet nincs a tarsolyodban? Aggodalomra semmi ok! Ez a cikk Neked íródott – adunk néhány tuti tippet a tökéletes ballagási ajándék kiválasztásával kapcsolatban!

Kreatív ballagási ajándék – klasszikus megoldások új köntösben

Nem szívesen szakadnál el az olyan klasszikusan elegáns ajándékoktól, mint például a virágcsokor, viszont szívesen belecsempésznél egy kis kreatív vonalat is a megvalósításba? Mi sem egyszerűbb ennél! Napjaink nagy trendjében, a rendhagyó csokrokban épp az a legjobb, hogy a ballagó diák személyiségéhez, érdeklődési köréhez szabhatod azokat. A virágok közé csempészett aranyos plüssmaci, édesség egészen biztosan elnyeri a ballagó leányzó tetszését, míg a pénz vagy a kaparós sorsjegy a srácok szívét dobogtatja meg. Némi leleménnyel nagyon kreatívan elrejtheted ezeket az extra meglepetéseket a virágok között – az őszinte örömet pedig nyugodtan előre is borítékolhatod.

Gondoskodj a személyre szabott üzenetekről is

 

A rendhagyó csokor mellé illik egy szép köszöntővel is készülni. Ezt üdvözlőkártya vagy egy egyedileg szerkesztett fénykép formájában is megvalósíthatod. A kedves szavak, motiváló, személyre szabott sorok hosszú évek múltán is feledhetetlen emléknek számítanak.

A tökéletes nyolcadikos ballagási ajándék nyomában

Ó, azok a nyolcadikosok! Mennyi remény, a jövőtől való félős izgalom rejlik bennük! A gyermekéveket maguk mögött hagyva végre megismerkedhetnek azzal, amit eddig a felnőttek csupán nagybetűs Életként emlegettek. Szeptembertől új iskolába mennek, a kollégiumba költözve rálépnek a szülőktől való függetlenedés ösvényére – s ennek a folyamatnak a ballagás a kezdete. A leendő kollégistákat praktikus meglepetéssel is megörvendeztetheted. Egy új mikróhullámú sütő, kávéfőzőgép vagy vízforraló bombabiztos ajándékok, hiszen leendő tulajdonosuk egészen biztosan nagy hasznát veszi majd. Persze a pénzt sem zárhatod ki a lehetőségeid közül, mint ajándékötlet – ennek ugyanis a kollégisták, úgy tűnik, mindig a híján vannak.

Trendi ballagási ajándékok a barátoknak

ballagasi ajandek baratoknak

A legjobb barátodat készülsz épp meglepni? Ajándékozz személyre szóló meglepetést! A fotóalbum, amibe az osztálytársakkal, barátokkal közös képek, jókívánságok, versek vannak, egészen biztosan életreszóló emlékké válik az évek folyamán. Ha fotóalbum készítésében gondolkodsz, mindenképpen láss hozzá a készülődésnek még idejében. A fényképek, aláírások, üzenetek összegyűjtéséhez és az album igényes elkészítéséhez ugyanis idő kell.

Ballagási ajándék – vacsora a családdal

Az emberi élet nagy mérföldkövei méltó ünneplésért kiáltanak – a még nem is olyan régen gyerkőc fiatal felnőtté való cseperedése tipikusan ilyen. Ha szülőként emlékezetessé szeretnéd tenni ezt a nagy napot, szervezz vacsorát, ahova a családtagokon kívül a ballagó diák legközelebbi barátait is meghívod. Természetesen nem kell nagy felhajtásban és óriási vendégsereg összecsődítésében gondolkodnod. Ha mindazok ottvannak, akik nagy szerepet töltenek be a ballagó életében, a kellemes hangulatot előre borítékolhatod. A finom ételek, italok megléte mellett a díszítésről se feledkezz meg – tedd valóban emlékezetessé ezt a fontos eseményt.

Édességek kavalkádja – avagy az a bizonyos pont az i-n

A diákok között keresve is nehezen találunk olyat, aki ellent tudna mondani az ínycsiklandozó édességeknek. A ballagási bulira mindenképpen készülj egy személyre szabott tortával is – ennél nyerőbb ajándék kevés akad még a mi tarsolyunkban is. Mi legyen a torta témája? Nos, ez attól függ, miért rajong konkrétan az ünnepelt? Foci, Harry Potter, csillogó unikornisok vagy valamelyik trendi videójáték, esetleg egy különleges hobbi? A torta díszítését mindenképpen ajánlott személyre szabni, hiszen a rendkívül finom meglepetés így avanzsál igazán szívhez szóló, egyedi ajándékká.