Ajándékozz gondoskodást masszázsolaj formájában!

Otthoni wellnessélmény masszázsolajjal – lepd meg a szeretteidet a testápolás, a testet-lelket feltöltő masszázsok különleges élményével!


Ajándékozz gondoskodást masszázsolaj formájában!


Napjainkban az élményajándékok nagy népszerűségnek örvendenek, és bár ezeket a meglepetéseket nem tudjuk csak úgy feltenni a polcra, az emléküket, az élményüket hosszú ideig magunkban őrizhetjük. De élményajándék nem csak egy színház- vagy koncertjegy lehet, hanem akár egy masszázsbérlet is. Sőt, ettől továbbmenve egy tudatosan kiválasztott, természetes összetevőjű, magas minőségű masszázsolaj ajándékozása is abszolút belefér a rendkívüli élményajándékok kategóriájába. Hogy hogyan? Úgy, hogy ha masszázsolajjal lepjük meg az egyik szerettünket, tulajdonképpen gondoskodást, a testápolás élményét adjuk ajándékba.

ajandkozz gondoskodast masszzsolaj formajaban - sarabeauty - ajandekozni.hu


Otthoni wellnessélmény masszázsolajjal


Gyakorlatilag ki sem kell tennünk a lakásból a lábunkat azért, hogy egy testet-lelket feltöltő wellnessélményben legyen részünk. Egy kényeztető habfürdő a nap végén, egy pedikűrözést megelőző, megfáradt ízületeinket pihentető lábfürdő, de akár egy otthoni masszázs is segíthet a mindennapi lazításban.
Függetlenül attól, hogy van-e a közelünkben valaki, aki időről időre megmasszírozzon, vagy az internetről ellesett önmasszázs technikáját gyakoroljuk magunkon, fontos, hogy mindig kéznél legyen egy minőségi, márkás masszázsolaj. Otthoni masszázsnál testápolókkal nem is érdemes kísérleteznünk, mert azoknak más szerepük van a bőrápolásban. Egy minőségi testápolót jobb esetben pillanatok alatt beszív a bőrünk, míg egy masszázsolajnak elnyújtott ápoló hatása van, és hosszan tartó csúszósságot biztosít. Ameddig egy testápolótól alapelvárás, hogy gyorsan beszívódjon a bőrbe, addig egy masszázsolajtól pontosan az ellenkezőjét várjuk. Tehát, ha ajándékba szánsz egy masszázs olajat, fontos, hogy elnyújtott felszívódású, bőrbarát összetevőket tartalmazó, természetes növényi olajokban gazdag terméket vegyél. Olyat, ami nem csak ápolja és puhítja a bőrt, de ami mélyrehatóan táplálja is azt.

Milyen masszázsolajok léteznek?


Alapvetően két nagy csoportot különböztethetünk meg: az univerzális felhasználásra szánt masszázsolajokét, illetve a célzott hatású, különböző tulajdonságokkal rendelkező (lazító, serkentő, izomlazító, zsírégető stb.) masszázs olajokét, amik egy-egy konkrét masszázstípushoz lettek kifejlesztve. Például az alakformáláshoz, a narancsbőr elleni küzdelemhez a melegítő hatású, vérbőség fokozó masszázs olajok ajánlottak, míg egy relaxáló, lazító masszázshoz olyan terméket célszerű választani, aminek összetevői között nyugtató hatású gyógynövények, illóolajok (levendula, citromfű, jázmin) vannak.
A masszázsolaj-ajándékozásnak ugyanakkor van még egy fontos aranyszabálya: soha ne olyan illatút válassz ajándékba, ami neked tetszene, hanem igyekezz a megajándékozott ízlését eltalálni! Nem mindenki szereti a mámorító, édes illatokat (a vaníliát vagy a csokit), nekik inkább valamilyen frissítő, citrusos, mentás verziót vegyél.