Férfias ajándékok bármilyen alkalomra

Közeledik egy újabb ünnep, születésnap vagy névnap következik, azonban nem tudja, hogy milyen ajándékkal lepje meg kedves férfi ismerősét, családtagját, párját? Egy idő után már az évforduló is gondot tud okozni, hiszen az alkalomhoz illő meglepetéseket már rég átadtuk, így évről-évre nehezebb a dolgunk. Semmi gond, hiszen ebben a cikkben összegyűjtöttünk olyan apróságokat, amik nem biztos, hogy eszébe jutottak. Az írásunk segít eligazodni a férfiak világában.


Férfias eszközök ajándékba


Minden férfi borotválkozik. Akad, aki napi szinten, akad aki csak néha formázza meg a szakállát vagy a bajuszát, de egy úriembernek szüksége van egy minőségi borotvára. Lehet ez egy klasszikus cserélhető pengével ellátott típus, egy nyílt- vagy éppen zártfejű modell, a lényeg, hogy olyat szerezzünk be a számára, amit szívesen használ. Amennyiben olyat venne, amely klasszikus megjelenésű, azonban maga a folyamat modern, akkor érdemes különleges fejjel ellátott típust rendelni.

A Mühle Purist például egy igazán kiváló darab, amely igényes kivitelével bárkit képes lenyűgözni. Élmény lesz használni. A borotva klasszikus, zárt fejű eszköz, amit a gyártó kézzel lakkozott nyírfa markolattal egészített ki. Ez a fa igen szokatlan felületet kölcsönöz a kellék számára, viszont az egyedi külső garantálta. A fém hüvely krómból készült, így többé nem kell majd tartani a klasszikus borotválkozástól. A kiegészítő könnyűvé teszi az egész folyamatot. Elegáns és mutatós meglepetés bármilyen alkalomra.


Tartozékok borotválkozáshoz

 


A borotválkozás nem csupán magából a borotvából és a kölni használatából áll. Ez ennél sokkal több, amin mindig lehet mit javítani. Pár praktikus tartozék remek megoldás annak érdekében, hogy az élmény még nagyobb legyen. Szóba jöhetnek az állványok, amiben a meglepett személy a borotvapamacsot és a borotvát tárolja, de vehetünk tálkákat, amiben remek habot lehet felépíteni. Emellett ne feledkezzünk el az utazó kiszerelésekről és a szettekről, amelyek minden ünnepi alkalommal hasznos ajándékok lehetnek.

Egy klasszikus fémdobozos szett nemcsak mutatós, hanem jól felszerelt is. Az olasz Proraso gyártó ebbe az összeállításba olyan termékeket helyezett, amelyek borotválkozáshoz elengedhetetlen eszközöket tartalmaz. Ide tartozik a borotválkozás előtt krém, a borotválkozó krém, valamint a folyamat végét lezáró balzsam. Ezek mind a kényelmes borotválkozást segítik elő.

Emellett választhatunk rendhagyó szettet is, amely első ránézésre nem tűnik különlegesnek, azonban megvan benne minden, ami a tökéletes borotválkozás során elengedhetetlen. Ide tartozik az átlátszó borotvagél, a Pakkawood shavetta, valamint a fiatalság elixír. Mindez egy karton dobozban, amire a gyártó logója is rákerült. Ezáltal még a csomagolásról sem kell gondoskodnunk.

Amikor tehát a következő ünnepi alkalomra keresünk meglepetést egy férfi társunk számára, akkor nem árt körbenézni a borotválkozáshoz szükséges eszközök között. Itt mindig találunk valami újdonságot, amit örömmel fogad majd.