Trendi ballagási ajándékok ovisoknak, kamaszoknak és tanároknak

Trendi ballagási ajándékok, amelyek tényleg elnyerik a fiatalok tetszését – ördögi kihívás vagy csupán szabadjára engedett kreativitást igénylő feladat?

Hagyd a sablonos megoldásokat másoknak!

Mostani bejegyzésünkkel elsősorban azoknak szeretnénk kedveskedni, aki a megszokott tömegcikkeket félretolva valami igazán izgalmassal lepnék meg az élete egyik nagy mérföldkövét előre fiatalt. Cikkünkben nemcsak a tinik számára ideális ajándék lehetőségeket vesszük górcső alá, de eláruljuk, mi számít trendinek az ovis ballagásokon – sőt, arról is lelebbentjük a fátylat, minek örülnek a leginkább a tanárok az iskolaév végét jelző jeles napon.

Ballagási ajándék 14 éves fiúnak

A tinikor hektikus időszakában sok szülő érzi úgy, már nem is igazán ismeri a csemetéje ízlését, érdeklődési körét. Pedig ezekre igazán érdemes fokozott figyelmet szentelni, hiszen a tinik tipikusan ebben a korban nagyon nyitottak a világ dolgaira, a különféle hobbikra, szabadidős tevékenységekre, szívesen próbálják ki a tehetségüket különféle területeken. Ha megvan a kedvenc hobbi, nem nehéz megtalálni az ideális ajándékot sem. Sportfelszerelés a mindig aktív srácoknak, kreatív tanfolyam a művészet szerelmeseinek, koncertjegy a kedvenc banda legközelebbi fellépésére – igazából a lehetőségeid roppant színes skálán mozognak. Az elektronikus kütyük széles spektrumú tárházából mazsolázgatva sem lősz bakot. A Nintendo Switch remek ötlet, csakúgy, mint egy jóminőségű tablet, vagy, ha kicsit az olvasás irányába terelgetnéd a lurkót, egy e-olvasó. A személyre szabott, prémiumszínvonalú telefontok is jó ajándékötlet, különösen, mivel a tinik bármit megtennének a kedvenc kütyüjük védelméért.

Kreatív ballagási ajándék lányoknak

 

Az elektronikus cikkek és a kedvenc hobbi tematikájába illeszkedő ajándékok a lányok szívét is megdobogtatják, ám ha kifejezetten csajos meglepetésben gondolkodsz, természetesen számos lehetőséged van a frappáns ajándék megtalálására. A szebbik nem képviselői ösztönösen vonzódnak a szép, elegáns ékszerekhez – lepd meg a ballagót leányt egy személyre szabott, egyedi csecsebecsével! A charmokkal díszített karkötő, vagy a meglepni kívánt személy számára jelentéssel bíró medál és nyaklánc előre borítékolja a ballagó diák tetszését. A karóra szintén bevált ajándék, csakúgy, mint a trendi táska. A lányok jellemzően szívesen szerepelnek fotókon – fizesd be a ballagó leányzót egy kreatív fotózásra, ahova például a barátnőit is magával viheti. Ha a ballagó diák kifejezetten sokat ad a megjelenésére, a piperecikkek, sminkkészlet vagy körömformázó szett is nyerő ötletnek számít.

Trendi ballagási ajándékok: a vészmegoldás

Nincs időd és lehetőséged vásárolni? Nos, B-terv gyanánt mindig adhatsz pénzt is a ballagó fiatalnak -akinek egészen biztosan lesz egy-két ötlet a tarsolyában, amire „elverheti” majd az ajándékot. Természetesen pénzt is ajándékozhatsz stílusosan. A borítékba a bankók mellé mellékelj egy személyes jókívánságokat tartalmazó képeslapot, akár vicces szöveg kíséretében, ezáltal téve emlékezetessé a nagy napot.

Trendi ballagási ajándékok – a tökéletes ovis ballagási ajándék nyomában

Minek örülnek az ovis gyerekek? Az iskolára felkészítő kellékek, könyvek, kiegészítők szuper ajándéknak számítanak, csakúgy, mint a különféle képességeket fejlesztő társasjátékok. Az ovis ballagót meglepheted egy, a kedvenc fotójával díszített egyedi bögrével vagy notesszel is, az őszinte öröme előre borítékolható. Az ovis ballagásra szintén készülhetsz élmény ajándékkal – játékház, állatkerti, tropikáriumi belépő, de akár egy planetáriumi látogatás is garantáltan mosolyt csal a kicsik arcára, arról nem is beszélve, hogy ezekkel életre szóló emléket is ajándékozol.

Ovis ballagási csokor ötletek

Manapság nagyon trendinek számítanak az ovis ballagási csokrok is, amelyek kifejezetten a gyerkőcök igényeire vannak szabva. Héliumos lufiba rejtett plüssfigura, édességekből összerakott virtuóz csokor, névre szóló, hatalmas lufik – ilyen és hasonló lehetőségeid vannak, ha a gyerkőcöt egy aranyos ovis ballagási csokorral lepnéd be. Kézügyességgel rendelkező személyek előnyben – az interneten a DIY csokrok valóságos arzenálja várja a lelkes kreatív alkotókat! Persze az sem jelent gondot, ha valamilyen oknál fogva nem tudod elkészíteni a speciális csokrot, bízd profikra a feladatot, egészen biztosan nem fogsz csalódni.

Ötletes ballagási ajándék tanároknak

A diákok fejlődéséért fáradozó tanárokat is illik meglepni a nagy napon – hiszen ők a tudás közvetítői! Mivel köszönhetik meg a diákok a kedves osztályfőnök fáradozásait a legstílusosabban? Nos, a könyvutalvány vagy az egyedi kaspóba ültetett szemet gyönyörködtető növény remek ötletnek bizonyulnak, csakúgy, mint a minőségi, akár a közös osztályfotóval díszített hőtartó bögre is. Az osztály diákjai által aláírt kép is kedves emlék, olyan, amelynek minden lelkiismeretes tanár nagyon örül. A személyre szabott ajándékcsomag is tuti befutónak számít: hölgyeknek például válogatott édességek, uraknak pedig minőségi italok, esetleg karakteres kávék dukálnak. Az ajándékcsomagot érdemes névre szóló, akár egy frappáns idézettel ellátott üdvözlőkártyával kiegészíteni.