Három outfit ötlet alap férfi pólóhoz

A férfi pólók között az univerzálisan hordható basic darab az, ami minden ruhatárban szinte kötelező kéne, hogy legyen. Nagyon sokféleképpen viselhető, valamint mindenkinek jól áll. Az alábbiakban három nagyszerű outfitet mutatunk be általa.


Póló és ing


A basic pólónak általában az a jellemzője, hogy se nem túl bő, de nem túl szűk.

Pont jó, és általában fekete színben érdemes megvásárolnunk. A fekete mindenhez jól mutat, ráadásul tudjuk viselni sportosabb, vagányabb, de félelegáns megjelenéshez is. Nem véletlen tehát, hogy például ing alá egy tökéletes megoldás a fekete basic póló. Az ilyen szettet lényegében azért érdemes viselni, mert ebben az esetben az ing mondhatni a zakó helyettesítőjeként viselkedik. Felvéve nem érdemes begombolni teljesen, mindig a nyak felső 3-4 gombját hagyjuk szabadon, vagy viseljük kigombolva az inget ilyenkor. Ha félelegáns megjelenést szeretnénk, akkor elegánsabb inget és pólót válasszunk. Persze, itt a félelegáns viselet az utcai viseletre vonatkozik, bálba azért ne így menjünk. Az ing ilyen jellegű viselése jó alkalom arra is, hogy kicsit különlegesebbé tegyük a szettünket. Választhatunk például élénkebb inget, amit a fekete póló ellensúlyoz. Ilyenkor akár egészen színes, mintás inget is felvehetünk, mert a fekete basic póló ellenpontként visszafogja az ing színeit, így az nem lesz túl harsogó. Ám a kombinációt meg is fordíthatjuk. Egy fekete inghez választhatunk valamilyen vagány feliratos vagy mintás pólót, például a https://www.bolf.hu/hun_m_Ferfi-ruhazat_Polok_Feliratos-8484.html linken elérhető modellek közül. Ezek a temékek nagyszerű ajándékötletek is lehetnek.


Basic póló zakó alá


Ha már szó volt arról, hogy az ing mennyire jól helyettesítheti a zakót, akkor érdemes azt is megemlíteni, hogy például egy csinosabb, a test vonalát követő elegáns fekete férfi póló mennyire jól áll például egy sportzakóhoz. Egészen üzleties megjelenést tudunk kialakítani általa, ráadásul úgy lehetünk elegánsak, hogy közben kényelmesek is maradunk. Ebben az esetben a póló az ing helyettesítője – ezt mondani sem kell. Kifejezetten laza, mégis nagyon sikkes szetteket alakíthatunk ki általa. Például vékony nyári chino nadrággal és egy loaferrel vagy sneakerrel kombinálva ez a zakós outfit kiváló nyári viselet is lehet egyben.


Hogyan kombináljuk a mintás pólókat?


A nagyon mintás és színes pólókat általában önmagában szeretik sokan viselni, például nyáron egy rövidnadrággal. Azonban ebből is lehet stílusos szettet varázsolni, ha megfelelően kombináljuk a színeket. Például ha egy full print, azaz teljesen nyomott színes pólót választunk, akkor ahhoz már inkább csak egy egyszínű vagy farmer nadrágot vegyünk fel. A túl sok szín ugyanis már zsúfoltságot okozna. Az ehhez viselt cipőnél is ez a helyzet. Vagy legyen szimpla fehér, illetve fekete, vagy a póló uralkodó színéhez passzoljon. Így kiegyensúlyozzák rajtunk a színek egymást, és nem lesz kaotikus az összhatás. Ez fordítva is igaz. Vagyis egy szimpla pólóhoz nyugodtan viselhetünk kirívóbb nadrágot, de a kirívó póló és nadrág közös kombinációját inkább hagyjuk.