Ajándékozz bőröndöt a tavaszi kirándulásokra!


Tavasszal sokan mennek el egy-egy hétvégére kirándulni a környező országokba, így kiváló lehetőség az utazás szerelmeseinek valamilyen bőröndöt ajándékozni, hiszen ez hasznos is és sokáig tudják majd használni.


Wizzair kézipoggyász


Mivel a Wizzair járataira igen olcsó jegyeket lehet kapni, így sok utazó örül egy olyan Wizzair kézipoggyász táskának vagy bőröndnek, amelyet fel tud vinni a fedélzetre, hiszen így nem kell plusz költséget elszámolnia az utazás során a feladandó csomagokra.
S mivel úgyis csak néhány naposak általában a tavaszra tervezett kiruccanások, így biztosan kényelmesen elférnek majd a holmik egy csinos Wizzair kézipoggyászban, legyen az egy Touareg, egy Travelite vagy akár egy American Tourister kicsi gurulós bőrönd.
A Wizzair kézipoggyászok, amelyeket priority szolgáltatás ellenében lehet felvinni a fedélzetre maximum 55 x 40 x 23 cm-esek lehetnek, hiszen ha egy picikét is nagyobbak, akkor nem férnek bele a reptéri mérőketrecbe, és akkor már nem engedi a társaság felvinni a csomagot a járatra.
De ha úgyis olyan ismerősnek vesszük ajándékba, aki sokat utazik, az biztosan már kívülről fújja ezeket a számokat, és nagyon jól tudja, hogy mennyire lehet teletömni, hogy még pont beleférjen a reptéri mérőketrecbe a csomag.


Samsonite bőrönd

samsontie borond


Persze vannak olyanok is, akik hallani sem akarnak más márkáról, mint a Samsonite-ról, ami nem is csoda. A Samsonite bőrönd modelleket ugyanis extrém módon tesztelik, hiszen csak így tudják biztosítani a gyakran 10 éves garanciát rájuk.
A Samsonite bőröndökön általában hajlító, dobás-, súrlódás, rángató, emelés, kopás-, futásteljesítmény, eső-, homok-gurulás-, csúsztatható alkatrészek csúszás és fogantyú tesztet végeznek. Bizony, egy-egy modellt beáldoz a márka azért, hogy számszerűsíteni tudja azt, hogy melyik alkatrész mennyire bírja a poros utakat vagy épp az esős időjárást. Mindenesetre kiváló marketing eszköz ezt reklámozni.
Egy Samsonite bőrönd emiatt egy olyan ajándék, amely nemcsak hasznos, de hosszú távon tudja majd az ismerősünk kihasználni, hiszen ezek a modellek tényleg szinte az elpusztíthatatlan kategóriába sorolhatóak.


40 x 30 x 20 kézipoggyász


A 40 x 30 x 20 kézipoggyász méret szintén a Wizzair járataira jellemző, viszont ezek a típusú csomagok már nem igényelnek priority szolgáltatást. A 40 x 30 x 20 cm-es kézipoggyász lehet egy laptoptáska, egy női táska vagy egy olyan kisebb méretű, akár kerekes kisbőrönd is, amely befér az előttünk lévő ülés alá. Mivel ezek a poggyászok tényleg picikék, így ezt olyan barátodnak érdemes választanod, aki sokat utazik a hétköznapokban például a munkája miatt, és tényleg nincs szüksége egy nagyobb bőröndre.
Persze figyelj azért arra, hogyha például üzleties az ismerősöd öltözködési stílusa, akkor ne egy feltűnő színű modellt válassz, hanem valami szolidabb típust. Például egy bézs színű gurulós bőrönd igazán igényes és ápolt megjelenést nyújt, ha például ezzel kell megérkeznie egy külföldi üzleti tárgyalásra.
Ne feledd, magadat is meglepheted egy csinos minőségi bőrönddel!