Útmutató a tökéletes női bomberdzseki kiválasztásához

A bomber dzsekik, amelyek hajdanán a pilóták viseleteként szolgáltak, bizony elég hamar utat találtak a mindennapi ruhatárakba is. Ezek népszerűsége pedig a megjelenésük óta nem csappant, és ma már hihetetlenül széles választékban elérhetőek. A női bomberek megjelenése ugyanis jelentős mértékben gazdagította a piaci kínálatot. Viszont a számtalan stílus és fazon között nehéz lehet eligazodnunk, ha szeretnénk megtalálni a tökéleteset. Az alábbi útmutató viszont megkönnyítheti a választásunk!


A stílus meghatározása


A női bomber dzseki kínálatra rápillantva talán az első dolog, ami szembetűnő lehet, hogy különféle modellek mind más-más stílust képviselnek. Találhatunk köztük kifejezetten sportos darabokat, amelyek leginkább a baseball játékosok viseleteire hasonlítanak, míg az eredeti katonai jelleget megőrző dzsekik is szép számban jelen vannak. Továbbá ott vannak még a színpompás, valamint formabontó mintázatokkal rendelkező modellek is, amelyek innovatív megjelenése eltér a klasszikus bomber dzsekikétől. A kínálat lehet kétségkívül rendkívül változatos. Ha viszont szeretnénk megtalálni a számunkra ideális bomber dzsekit, akkor elsősorban saját stílusunkat érdemes alaposan górcső alá vennünk. Milyen stíluselemek jellemzik mindennapi öltözködésünket leginkább? Amennyiben szeretjük a lezser, urban stílusú megjelenést, és gyakorta viselünk ilyen szetteket, úgy a klasszikus katonai modellek mindenképp jó választást jelentenek majd. Míg a sportosabb öltözködés hívei egyértelműen az atléták régi dzsekijeire hajazó változatokkal járnak a legjobban. Ha viszont az elegáns ruházati elemek dominálnak gardróbunkban, akkor a formabontó mintázatokkal és visszafogott színekkel rendelkező darabok, valamint a fémes árnyalatú, letisztult dizájnt tükröző dzsekik lesznek a legideálisabbak számunkra.

noi bomberdzseki


A fazon kiválasztása


Ha már eldöntöttük, hogy milyen stílus lesz számunkra az ideális, akkor a következő lépést egyértelműen a fazon meghatározása jelenti majd. Csakúgy, mint például szőrme kabát modellek esetében megszokhattuk, itt akadnak a test vonalát követő, valamint lazább szabásvonallal rendelkező darabok. Ezen túl rövidebb és hosszabb dzsekik is megtalálhatóak a kínálatban. Itt a saját ízlésünkön kívül az is számít, hogy mit szeretnénk kihangsúlyozni az adott szettel, amiben a választott modellt viseljük. A hosszabb modellek például optikailag képesek nyújtani a megjelenésünket, viszont elvonhatják a figyelmet alsóruházatunkról. A testhezálló fazonok kifejezetten alkalmi hatást kelthetnek. Így amennyiben szeretnénk némi lazaságot csempészni szettjeinkbe, a bővebb modellek jelentik majd a legjobb választást ehhez. Fontoljuk meg alaposan saját igényeinket, és a fentiek alapján könnyedén megtalálhatjuk a számunkra ideális fazont.

Színválasztás


A színeket illetően két lehetőségünk van. Az egyik, hogy választunk egy olyan viszonylag semleges árnyalatot, amely kellően passzol a különféle outfitjeinket jellemző színekhez. Ez abban az esetben ajánlott, ha mindennapi viselet gyanánt szeretnénk hordani újonnan vásárolt dzsekinket. Amennyiben viszont csak bizonyos szettekhez szeretnénk kiegészítésként egy bombert, úgy annak színeihez kell ma