Riasztó javítás – akár azonnali kiszállással  

Tény, hogy még a legmodernebb, legmegbízhatóbb biztonságtechnikai egységek működésében is beállhat olykor-olykor némi zavar. Hiszen gépekről, sőt, precíziós műszerekről beszélünk, amiknek a karbantartására bizonyos időközönként érdemes figyelmet szentelni. A riasztó javítás ugyanis alapvető fontosságú a biztonsági rendszer hatékonyságának fenntartása érdekében. Ennek oka egyértelmű: a jól működő riasztó megakadályozza a betöréseket és időben riasztja a tulajdonost és/vagy a biztonsági szolgálatot, ha baj van.

Hogyan történik mindez a gyakorlatban?

A riasztó javítás első lépéseként azonosítani kell a rendszer hibáit. Gyakori problémák közé tartozik a szenzorok meghibásodása, a vezérlőpanel hibája vagy a kommunikációs zavarok, de ezeken kívül természetesen más okok is állhatnak a háttérben – épp ezért tartozik ez a terület a szakember asztalára!

Riasztó javítás – a profi szaki ezeken a lépéseken megy át

Ahogyan a riasztó szerelés is éppúgy nem egy laikus személy hatásköre, úgy a javítás sem az ő feladata. De mégis, mit csinál a profi szakember, amire mi, „mezei halandók” képtelenek vagyunk?

 

Nos, elsősorban szakértői vizsgálatot és diagnosztikát hajt végre, azaz pontosan meghatározza a hiba helyét és okát. Az eredmény függvényében lecseréli az elhasználódott vagy hibás alkatrészeket. Ez lehet szenzor, kábel vagy a vezérlőpanel egy része.

A modern riasztórendszerek legtöbbje szoftveres vezérléssel működik, így a rendszer frissítése is javíthatja a teljesítményt és biztonságot, amit természetesen ismételten érdemes a szakemberre bízni.

A javítás után pedig a rendszer újraindítása és tesztelése biztosítja, hogy minden alkatrész megfelelően működik.

Komplex hibák esetén tehát ajánlott szakértői segítséget kérni. A tapasztalt technikusok gyorsan és hatékonyan hárítják el a problémákat, valamint hasznos tanácsot adnak a rendszer optimális működésének fenntartásához.

Nem kapcsol be/ki, folyamatosan jelez, egyáltalán nem működik – ezek tényleg SOS megoldásért kiáltó problémák!

Az Alarmdirect-nél nem babra megy a játék: a hatékony riasztó szerelés szolgáltatás mellett, az esetleges meghibásodás esetén 0-24 órás szervizszolgálattal állnak a partnereik rendelkezésére. Nonstop ügyeleti szolgáltatásuknak köszönhetően akár néhány órán belül elhárítják a hibákat!

A termékpalettájuk biztonságot és megbízhatóságot kínál, kedvezményes karbantartási ajánlatokkal. Amit pedig nem lehet minden csapatról elmondani, az Alarmdirect színvonalas szolgáltatást nyújtó gárdájára bármikor, munkaidőben, hétvégén vagy éjszaka is számíthatunk!

Az ügyfeleik iránti elkötelezettségük folyamatos támogatást jelent, 24 órás szervizszolgálattal megfűszerezve. Szükség esetén hívjuk bátran az ügyeleti számukat, a gyors segítségnyújtást pedig nyugodtan előre is borítékolhatjuk!

Karbantartás és megelőzés – mi magunk is sokat tehetünk az ügy érdekében

Persze nem kell megvárni, amíg beüt a krach, a rendszeres ellenőrzéssel garantálhatjuk, hogy a minőségi riasztó- vagy kamera rendszer valóban hosszútávon is beváltsa a hozzá fűzött reményeinket. A rendszeres karbantartás például segít megelőzni a hibákat. Évente legalább egyszer ellenőrizni kell a teljes rendszert, beleértve a szenzorokat, a vezérlőpanelt és a kommunikációs eszközöket. A megelőző karbantartás során tisztítani kell az érzékelőket, ellenőrizni az akkumulátor állapotát és tesztelni a rendszer működését. Az Alarmdirect 1 éves teljeskörű garanciát vállal a berendezéseikre és a javításra. Gyors és minőségi szerelést biztosítanak, beleértve a meglévő riasztórendszerek bővítését is.

Kamera rendszer, riasztó szerelés – egy szokatlan, de annál hasznosabb ajándék

Ha egy szerettünk megajándékozása a cél, nem biztos, hogy a kamera rendszer, mint opció jut az eszünkbe először. De ha egy kicsit jobban meggondoljuk a dolgot, számos olyan vonzó tulajdonság merül fel a lehetőség kapcsán, ami más színben tünteti fel ezt az egyébként zseniális ötletet. A kamera rendszer kiváló és praktikus ajándék, ami növeli az ingatlan biztonságát. Egy ilyen meglepetés hosszútávon szolgálja a megajándékozott személy nyugalmát, hiszen folyamatos megfigyelést és biztonságot nyújt.