Esküvői ajándék ötletek romantikus, hasznos, vicces kivitelben

Könnyű helyzetben vagyunk, amikor a házasulandó pár listát készít arról, hogy mit szeretne kapni, mert akkor garantáltan eltaláljuk azt, amire vágynak vagy szükségük van. Viszont, amikor az esküvői ajándék ötletek nincsenek kilistázva, akkor nekünk kell kitaláljuk, hogy mivel szerzünk majd örömet az ifjú párnak. Egy bizonyos összeg diszkrét átadása egyre gyakoribb, de napjainkban még valamilyen apróság is kerül a boríték mellé. Ezek lehetnek praktikus vagy dekorációs jelleggel bíró tárgyak, amennyiben mindkettőjüknek szánjuk.

Pikáns esküvői ajándék ötletek

De, amikor az ara lánybúcsút szervez, akkor az esküvői ajándék ötletek lehetnek kicsit merészebbek is. Ilyenkor nyugodtan el lehet engedni a fantáziát és némi pikantériát csempészni a kiválasztott meglepetésbe. A szexi hálóing az mindig nyerő, de ott vannak még a többi nászéjszakával kapcsolatos huncut tárgyak is, amelyek majd az ifjú férj fantáziáját kellően beindítják. Ugyanígy a férfiak esetében is. A barátok által szervezett legénybúcsúra az esküvői ajándék ötletek lehetnek csak férfiaknak szánt kellékek, tárgyak.

Tréfás ajándékok

Itt is bele lehet csempészni némi pikantériát, sőt, humort is, főleg ha tudjuk, hogy az illető szereti és érti a viccet. A sokadik salátás tál nem fog felhőtlen örömet okozni, maximum egy kényszerű mosolyt. Ezt pedig mindenképpen el kell kerülni. Amennyiben elmarad a lány- és legénybúcsú, akkor ajánlott olyan dolgok mellett dönteni, amit mindketten a magukénak éreznek. Az a bizonyos pénzzel töltött boríték érkezhet egy csodálatosan díszített dobozban, amiben később elraktározhatják az olyan apró tárgyakat, amelyek a nagy napra emlékeztetik őket.

Személyre szabott meglepetések

A személyre szabott fotóalbum szintén kedves gesztus, hiszen a sok képet lesz miben elhelyezni, ráadásul esztétikusan. A névre szóló díszpárna is szépen fog mutatni a hálószobában. Pohárkészlet az ifjú pár nevével és az esküvő dátumával szintén nyerő lehet. Sokáig lehetne még sorolni, hogy mennyi mindennel meg lehet lepni a menyasszonyt és a vőlegényt, mert az esküvői ajándék ötletek felhozatala igen gazdag. Ne csak egy pénzzel töltött borítékot adjunk át, hanem valamilyen egyedi, szép, ötletes, kreatív vagy éppen vicces tárgy kíséretében tegyük!