Ajándék pasiknak, személyre szabva

Az ajándékozás izgalmas téma szokott lenni szinte mindenki életében. Pontosabban azok életében, akik még meghagyták ezt a kedves szokást, ugyanis egyre több helyről hallani, hogy ötlet hiányában inkább megbeszélik a másik féllel, hogy kölcsönösen hagyják el az ajándékozást, mert ez csak kín. Szomorú ezt hallani, mert nem szabadna, hogy hagyjuk magunkat behódolni a kényelem oltárán. Az ajándékozás ugyanis olyan fajta adrenalint szabadít fel a felekben, amely máshogy nem pótolható.

Izgatott az ajándékozó fél is, hiszen kíváncsi, hogy boldog lesz-e a meglepetéstől a másik, és természetesen az ajándékozott személy is izgatott, hiszen várja, készül, tervezget. Nem is mindig az ajándék a lényeg, hanem a gesztus, valamint a hangulat, a pillanat megélése. Ami az ajándékokat illeti, vannak a kifejezetten pasiknak való meglepetések.

Milyen ajándék az ideális?

Az első, és legfontosabb tanács, amit a tapasztalatlanabb ajándékozóknak adhatunk, az a másik fél mielőbbi kiismerése. Pontosabban jó, ha minél több információnk van arról, hogy mégis milyen típusú emberről van szó. Vajon sportos, vagy inkább kevésbé? Ha sportos, úgy szerencsénk van, mert elég sok mindenben gondolkodhatunk. Lehet az sportruházat, vagy akár valamilyen bérlet egy konditerembe, esetleg egy egészen új dolog kipróbálása.ajándék

 

Klasszikus ajándék szokott lenni, ha ejtőernyőzésre vagy egyéb extrém helyzet kipróbálására adunk lehetőséget a másiknak. Amennyiben nem kifejezetten sportos az úriember, úgy más irányba kell gondolkodnunk. Természetesen ebben az esetben is maradhatunk a ruhaneműknél, de feltehetően egy szép ing, vagy egyéb kiegészítő nagyobb örömet fog okozni.

A drogéria mindig kiapadhatatlan ötleteket tud adni, ezért örökzöld kategóriának számít. Ugyanakkor meg kell jegyezni, hogy valószínűleg nem ez lesz a legmeglepőbb tárgy a másik életében. Noha nem minősül túl pasis ajándéknak, azért biztosan örülne a másik, ha egy koncertre, vagy egyéb élményre vinnénk meglepetésszerűen magunkkal. Rengeteg férfi a rajongásig imádja az autóját. Amennyiben a szóban forgó személy is ilyen típus, úgy mindenképpen elgondolkodhatunk ebbe az irányba is, hiszen számukra minden izgalmas, ami az autókkal összefügg.

Hasznos ajándék ötletekajándék

Legyen az egy különleges légfrissítő, vagy egyéb technikai kütyü, amivel felszerelheti szeretett kocsiját, biztosan osztatlan sikert aratnánk. Egy másik szerencsés helyzet lehet, ha kedveli a másik az állatokat. Például ha tart kutyát, vagy halakat, esetleg más állatot. Ebben az esetben az ajándék az állatokhoz is kapcsolódhat, hiszen ez a téma is kedves lesz a számára. A férfiak zöme imádja a technikát, legyen szó bármiről. Ha a mi pasink is ilyen, érdemes körülnézni az interneten, hogy milyen ritkasággal, különlegességgel rukkolhatnánk elő. Nem veszélytelen ugyan ez a terep, mert ha nem találunk bele, akkor akár nevetségessé is válhatunk, de akkor sem dől össze a világ, hiszen legalább nevetünk egy jót.

Mint ahogy a fenti ötletelésből kiolvasható, a lehetőségek tárháza tényleg végtelen, és a határt csak mi szabjuk meg. Pontosabban a költségvetésünknek is van nyilván némi határt szabó ereje, de ha ezt leszámítjuk, akkor tényleg a fantáziánkra hagyatkozhatunk. Ahogy cikkünk elején írtuk, próbáljunk meg legelőször elgondolkodni azon, hogy mi érdekli a másikat, milyen értékrend szerint éli a mindennapjait, mire vágyakozik. Ez után már csak a közös keresztmetszetet kell megkeresnünk, hogy a mi személyes lehetőségeinkhez mérten a lehető legnagyobb örömet tudjuk okozni ezáltal a másiknak.