Mekkora az ideális értékű születésnapi ajándék nőknek?

Mindnyájunk életében van néhány olyan ünnep, amit piros betűvel jegyzünk a naptárban, és semmi szín alatt nem feledkezünk meg róla. Ezek a napok mindenkinek a saját értékrendje szerint különbözőek lehetnek. Van, akinek a karácsony vagy a húsvét, de olyan is van, hogy a szülinapok, névnapok és egyéb évfordulók jelentenek majd sokat. Ezen mostani írásunkban a szülinapokról ejtünk bővebben szót, mégpedig a hölgyek ünnepéről.

Milyen születésnapi ajándékot lehet nőknek venni?

Nem jelentéktelen kérdésről van szó, a tét ugyanis rendkívül nagy. Egyrészt ha jól sikerül a választás, egy életre szóló, emlékezetes ünnepet varázsolunk a hölgy életébe, de természetesen az óvatlan, meggondolatlan döntések rosszul is elsülhetnek. Nem mindegy, miként határozunk. Először is induljunk ki onnan, hogy fontos, hogy milyen minőségünkben választunk ajándékot a szóban forgó hölgynek. Más típusú ajándéknál kötünk ugyanis ki, ha a barátnőnknek, a nővérünknek, az anyukánknak, vagy a szerelmünknek választunk éppen meglepetést.

Egyik sem könnyebb a másiknál, mégis hatalmas a különbség. Ami a szerelmi viszonyokat illeti, a vörös rózsa, vagy valami egyéb helyettesítő, kedvenc virág tulajdonképpen kötelező ebben az esetben. A kedves ugyanis joggal lesz csalódott, ha virág nélkül óhajtunk szépeket kívánni. Az ajándék többi része lesz változó tényezős. Vannak hölgyek, akik egy romantikus vacsorának nagyon tudnak örülni, míg mások a tárgyi jellegű meglepetéseket részesítenék előnyben.ajándék nőknek

 

Egyre többen vannak, akik úgy döntenek, könnyítenek kedvesük dolgán, és elvitetik magukat vásárolni. Akárhogy is, az ajándék ritkán maradhat el. Ha mégis elmarad, a mögött komoly oknak kell legyen. Elképzelhető az is, hogy a hölgyek az idő múlásával egyre kevésbé szeretik ünnepeltetni magukat, de ez szintén szubjektív. Van, aki igazán fiatalos tud maradni akár ötvenen túl is, sokan viszont kifejezetten kellemetlennek érzik firtatni a korukat.

Az élményszerű ajándékkal sosem lőhetünk félre

Színházba, moziba mindenki szeret járni, és akkor még nem említettük a kalandosabb ajándékokat, mint az ejtőernyőzés, vagy hasonlók. Az igazán gáláns ajándékozók elengedhetik a fantáziájukat, és akár üdüléssel, kirándulással is meglephetik kedvesüket, mondjuk külföldre. Visszatérve azonban a kevésbé romantikus szcenáriókhoz, nem biztos, hogy szerelmi szálak fűznek bennünket az ünnepelthez. Minden esetben különlegesen fontos, hogy minél jobban ismerjük a szóban forgó nőt. Ez az egyedüli záloga ugyanis annak, hogy ne okozzunk csalódást a másiknak a meglepetéssel, és persze a saját imidzsünknek sem tesz jót, ha nagyon messze járunk a vágyott dolgoktól.ajándék nőknek

Akkor lesz könnyű dolgunk, ha valami terület nagyon erőteljesen jellemző a hölgyre. Példának okáért nagyon nőcis, és ezért mondjuk rajong a divatért, vagy a kozmetikai termékek bizonyos csoportjáért. Ha gyűjt valamit, mondjuk kesztyűket, sálakat, parfümöket, bármit, akkor már tudunk miből kiindulni a válogatás során. Persze nem állítható, hogy egy gyűjtő gyűjteményébe könnyű lesz olyan elemet találni, ami még hiányzik a kollekcióból, de sosem lehet tudni.

Ha mégis sikerül, annál nagyobb lesz az öröm. Amit mindenképpen ajánlani lehet szülinapi ajándék után kutatva, hogy tájékozódjunk, és próbáljunk meg minél több ötletet gyűjteni a témában. Elég, ha kérdezősködünk az ismerőseink közt, akikkel napi szinten közeli kapcsolatban vagyunk, hátha ellátnak bennünket valami jó ötlettel. Különösen jó kiindulópont lehet ez olyankor, ha esetleg közös ismerősünk az ünnepelt.