A leánybúcsú ajándék nélkülözhetetlen bulikellék

Amennyiben közeledik a nagy nap, nevezetesen a házasságkötés napja, valamilyen formában illik búcsút venni a szingli évektől. Manapság már alig akad olyan pár, akik a baráti körükben ne tartanának egy úgynevezett búcsúpartit, amit lánybúcsúnak szoktak nevezni a lányok esetében. Ez a neves nap általában szigorú titoktartás közepette kerül megtervezésre, amit leginkább a közeli barátok szoktak magukra vállalni. Természetesen az is előfordul, hogy maga az ünnepelt veszi a kezébe a dolgokat, főleg ha konkrét elvárása és elképzelései vannak a nap történéseiről.

Kevés szervezés után kiderül, hogy szükség van néhány leánybúcsú ajándék tárgyra, amit be kell szerezni, hiszen hozzátartozik az este megjelenéséhez, hangulatához. Szinte minden esetben valami megkülönböztető kiegészítő kerül a ruházatra, már ami a buli résztvevőit illeti. Részben pólók viselése által, vagy egyéb módon, például szalaggal, vagy valamiféle fejfedővel, koronával jelölik meg a társasághoz tartozókat. Ezáltal viccesebb a csapat megjelenése, és talán nagyobb odafigyelést is ki tudnak vívni a megjelenésükkel egy-egy szórakozóhelyen.

Leánybúcsú ajándék a fókuszbanleánybúcsú ajándék

Nem ritkán vicces feladatokat kell a menyasszonyjelöltnek elvégezni, amihez szintén szükséges némi kiegészítő felszerelés. Nem kell azonban megijedni, mert napjainkban már több formában is beszerezhetőek ezek az elsőre nagyon különlegesnek tűnő leánybúcsú ajándék tárgyak. Elég csak bepötyögni a keresőbe, és számtalan internetes bolt ajánlata előjön. Sőt, nem is túl drágák, de mindenképpen fontos felhívni a szervezők figyelmét, hogy érdemes időben elkezdeni beszerezni a dolgokat, mert előfordulhat, hogy eszünkbe jut még valami, ami kulcsfontosságú lenne, csak már nincs idő.

 

Akinek nincs nagy gyakorlata az efféle bulik szervezésében és a leánybúcsú ajándék beszerzésében, annak számolni kell némi extra időt a nem várt meglepetésekre. Természetesen a megjelenésen túl még illik valamiféle ajándékkal előrukkolni, amit át lehet adni az ünnepeltnek az est valamelyik pontján. Nagyon sokszor a humor segít megoldást találni ezekre az ajándékokra. A vicces feliratok sokat dobnak a hangulaton, de szerencsére ezeket sem magunknak kell kitalálni, hiszen a már említett online boltok sok esetben mentik meg a helyzetet, és adnak ötleteket.

Vicces leánybúcsú ajándékleánybúcsú ajándék

Egy vicces notesz, vagy egy harisnyakötő, esetleg más fajta alsónemű mindig a legnépszerűbb meglepetések közt van. A vicces feliratú konyhai eszközök, mint kötényruha, fakanál, vagy egyéb fából készült tárgyak is mindig betalálnak, hiszen könnyű rajtuk vicces szlogeneket elhelyezni. A mulatságos fogadalmak vagy vicces szövegű oklevelek is gyakoriak, de a felnőtt tartalmat magukban hordozó tárgyak sem számítanak ritkaságnak. Annyi általánosságban megállapítható, hogy hatalmas piaca van manapság már ezeknek az leánybúcsú ajándék tárgyaknak, és szerencsére nem olyan nehéz a feladat, mint elsőre tűnik.

A nehézség abból adódik, hogy az ilyen esemény megrendezése kapcsán szinte kötelező viccesnek lenni, és hát ez nem mindenkinek és főleg nem mindig jön automatikusan. Varázsszóra nem lehet mulatságosnak lenni. Szóval szerencsére nem nekünk kell feltalálni és kitalálni semmit, megtették már előttünk a tapasztaltabbak és ügyesebbek. Szinte fillérekért jó adag vicces tárgyat lehet vásárolni a szóban forgó boltokban, hiszen már egy egész iparág épül a buliszervezésre. A lényeg, hogy szánjunk elég időt az előkészületekre. Ne spóroljunk azon, hogy megtaláljuk a megfelelő boltot, ahol aztán mindent jó minőségben és feltételekkel megszerezhetünk. Ha a bolt megvan, az már félig olyan, mint ha túl lennénk a szervezés nagy részén.