Ajándékozzunk Blázek és Anni bőr divattáskákat karácsonyra!

Kiváló lehetőség a mostani karácsonyi szezon arra, hogy az ajándékvásárlás során egy olyan családi vállalkozást támogassunk, amelynek a termékeivel garantáltan elégedett lesz az a szerencsés, akinek az ajándékot szánjuk. Miről is beszélünk?

Természetesen olyan csinos, kézzel készített divattáska modellekről, amelyeknek szinte lehetetlen ellenállni.

Melyik nő ne szeretne látni a karácsonyfa alatt egy olyan gyönyörű divattáskát, amelytől újév után az irodában csak zöldülnek majd a kollégái az irigységtől. No de melyik márka ez?

Ismerd meg a Blázek és Anni csodálatos világát!

Ha végignézed a Blázek és Anni bőrtáskákat, divattáskákat és egyéb, kisebb nagyobb öltözködési kiegészítőket, előfordulhat, hogy inkább magadat leped majd meg karácsonyra egy ellenállhatatlanul szép, kézzel készített, magyar családi vállalkozásból származó igazi mestermunkának minősíthető női táskával.

 

Nem ítélkezünk feletted, hiszen mi is nehezen ajándékoznánk el másnak bármelyik Blázek és Anni táskát, hiszen szinte mindegyikhez lenne egy csinos outfitünk, illetve mindig találnánk egy alkalmat, ahova el tudnánk vinni magunkkal, hadd irigykedjen a társaság többi női tagja.

De persze lehet, hogy most, a karácsonyi leárazások ideje alatt, sikerülhet beszerezned két Blázek és Anni táskát is. Mutatjuk, hogyan!

Miért karácsonykor érdemes minőségi női bőr táskát vásárolni?

Mert ilyenkor jönnek az óriási karácsonyi leárazások, mert (nem)titokban a legtöbb webáruház ilyenkor próbálja kisöpörni a maradék készletet, hogy a januári időszakban már a 2023-as modellekkel tudjon újabb vásárlókat csábítani magához.

Mivel a Blázek és Anni szerencsére nem a silány, fast fashion cégek egyike, hanem egy csak és kizárólag magas minőségű táskákat készítő hazai vállalkozás, így a magyar bőrdíszműves család termékei mind időtálló darabok.

Azaz ha most, 2022 végén veszünk egy, vagy bármelyik női bőrtáska akció keretein belül akár több modellt is (magunknak egyet és mivel jó régóta vagyunk barátnők, a legjobb barátnőnknek is egyet – de nem ugyanolyat!!), akkor az 10-20-30 év múlva is egy olyan megbízható öltözködési kiegészítő lesz a ruhatárunkban, amelyre szinte minden stílusú igényes és nőies öltözet esetén számíthatunk.

Rendelhetünk Blázek és Anni szettet is..

Ha képtelenek vagyunk ellenállni a fenti linkeken lévő Blázek és Anni táskáknak és egyéb kiegészítőknek, érdemes lehet szetteket venni. Például egy csinos övtáska, egy bájos pénztárca vagy egy időtálló stílusú divattáska jó kombináció lehet idén a karácsonyfa alatt szeretteinknek… vagy magunknak 🙂