Seiko óra ajándékba férfiaknak

Az ajándékozás mindig komoly kihívás, különösen ha férfiakról van szó. Vajon minek örülne egy férfi, mit tart értékes ajándéknak, mi az amit használna a mindennapokban? Amennyiben az ajándékozás oka és megajándékozandó személye megengedi, úgy nagyon jó választás lehet a férfiak alap ékszere a karóra, azon belül is a jó hírű és patinás Seiko karóra. Attól függően, hogy megajándékozandó inkább a sportos megjelenés, vagy inkább az elegáns megjelenés híve, a Seiko már kollekciók szintjén megkönnyíti a választást.


A SEIKO Prospex kollekció


A Seiko Prospex kollekció órái sportos, kirándulós, kalandszerető férfiak számára lettek tervezve, legyen szó vízben, víz alatt, égen vagy földön történő kalandokról. Az órák innovatív technológiával készülnek, amelyek mióta a Seiko 1965-ben Japán első búváróráját piacra dobta azóta folyamatosan újabb és újabb kihívások elé állítják a globális szabványokat.
A Seiko Prospex kollekció órái pontos és szofisztikált időmérést, környezeti hatásokkal dacoló tartósságot, az adott tevékenységhez szükséges információk biztosítását és a tökéletes megjelenést jelentik felhasználóiknak. Az órák technológiai és design-innovációk garmadát vonultatják fel, legyen szó az óraműről, járástartalékról, vízállóságról. Az órák újabb megjelenési elemei közé tartozik a kerámia tok és a szuper kemény bevonat az óra tokján és az óraszíjon.
A Seiko Prospex órák tökéletesek sportos, kirándulós, kalandszerető férfiak számára, akik szeretnek felfedezni és kockázatot vállalni. Az órák tartósak, megbízhatóak és stílusosak, így kiváló választás mindenki számára, aki olyan órát szeretne, amely lépést tud tartani aktív életmódjával.

seiko ora - divatekszerbolt - ajandekozni.hu2


A Seiko Presage kollekció


A Seiko Presage kollekció olyan órákat tartalmaz, amelyek a japán esztétikát ötvözik a globális trendekkel, a hagyományos kézművességgel és a Seiko mechanikus óragyártási készségeivel. A kollekció japán szépséget, minőséget és hosszan tartó teljesítményt kínál. Ezek az órák a japán óragyártó, a Seiko legnépszerűbb időmérői közé tartoznak. A kollekció csak 2016 óta érhető el világszerte, mivel előtt évekig a nagy hagyományokkal rendelkező gyártó kizárólag japán vásárlóknak tartotta fenn ezeket az órákat.


A Seiko Presage kollekció karórái tökéletesek az elegáns megjelenést kedvelő, zakót és öltönyt is viselő férfiak számára. Ezeket az órákat a formális, elegáns öltözékek viselőit megcélozva tervezték, és klasszikus megjelenésük sosem megy ki a divatból. Az órák számos stílusban elérhetőek, beleértve a dresszórákat, kronográfokat, a sok komplikációval készülteket és még sok mást is. Természetesen magas minőségű anyagokból készülnek, beleértve az rozsdamentes acélt, bőrt és zafírkristály üveget.
A Seiko Presage kollekció is számos innovatív technológiát és design újításokat tartalmaz. Az órákat általában valamelyik Seiko automata óraműve hajtja, amelynek az energiatartaléka akár 70 óra is lehet. Néhány újabb design elem közé tartozik a kerámia tok, a szuper kemény bevonat az óratokon és az óraszíjon, az áttört számlap és üveghátlap.