Romantikus program Budapesten a Dunán ringatózva

Ha két szenvedélyes szív egyszerre dobban, nincs is más vágyuk a szerelmeseknek, mint lehetőleg minél több minőségi, romantikus pillanatot közösen megélni. S persze egy lassú, andalgós séta, az éjszakai égbolt csillagaiban való gyönyörködés is közelebb hozza egymáshoz a szerelmeseket, mégis, egy minden ízében profi szervezésű romantikus program Budapesten – például egy dunai hajókázás- felülírja az érzékeinket kényeztető közös időtöltésről való elképzeléseinket.

A mesébe illő, tökéletes éjszaka létezik

Az éjszakai Budapest mintha kifejezetten a szerelmespároknak lett volna álomból valósággá varázsolva. A város hangulata, semmihez sem hasonlító atmoszférája tökéletes színteret biztosít a romantikus programokhoz, amelyek megszervezését, ha profi kezekre bízzuk, a siker és a feledhetetlen élmény előre borítékolható.

Koccintsunk a közös jövőre a Dunán lágyan ringatózva

A Vacsora Hajó – Romantikus Dunai Hajózás mögött komoly szakmai tapasztalattal rendelkező, rendkívül nívós csapat áll, akik a partnereik igényeivel maximálisan harmonizáló szolgáltatásban részesítik a párokat. Az élő zongora műsor, a magyaros folklór est, az ínyencfalatokat felsorakoztató vacsora, finom koktélok és maga a dunai hullámokon való lágy ringatózás, s mindez luxuskörülmények között, olyan feledhetetlen élménnyel ajándékozza meg a párokat, amely garantáltan egész életüket végigkíséri. A kecses pezsgőspoharakban megcsillanó aranyszínű ital, a város ragyogó fényei, a pislákoló csillagok, a romantikus zene mind-mind olyan apró, ámde korántsem elhanyagolható részletek, amelyek ezeket a programokat különlegessé, örökérvényűn csodálatossá teszik.

Te az enyém, én a Tied…

 

Ha már jóideje tervezed feltenni a mindkettőtök életét megváltoztató fontos kérdést, tudod jól, hogy a szervezés, tehát a leánykérés helyszínének kiválasztása nem egyszerű feladat. Természetesen minden úriember szeretné tökéletesen „teljesíteni a feladatot” és varázslatossá tenni a párja számára az élményt. Megvan hát az elhatározás, sőt, már a gondosan kiválasztott gyűrű is ott lapul egy ideje a díszdobozban…de mégis, hol rukkolhatnál elő a legfrappánsabban a Nagy Kérdéssel? Nos, a Dunai Hajózás bizony ebben is a szolgálatodra áll, hiszen a rendkívüli renoméval rendelkező csapat segít a programszervezésben, mindent előkészítenek, így Te – az egyébként maximálisan érthető- idegeskedést nyugodtan elfelejtheted, hiszen nincs más dolgod, mint a kedvesedre koncentrálni. Éljétek meg közösen ezt az eget rengető, hatalmas horderejű élményt Európa egyik legromantikusabb városának kikiáltott Budapesten, s azon belül is egy páratlan szépségű luxushajón.

Első randevúnak is zseniális

Távol még leánykérés, épp most ismerkedtek, viszont mindenképpen szeretnéd a sokat ígérő kapcsolatot egy feledhetetlen élménnyel kezdeni? Meglehetősen okos ötlet ez a részedről – amiben a Dunai Hajózás, vacsoraesttel kiegészítve tökéletes lehetőséget szolgáltat a számotokra. Két egymáshoz vonzódó ember között ugyanis nagyban megerősíti a kialakuló köteléket, hogy hol, s miként tették meg a másik felé vezető első komolyabb lépést.