Egyedi ajándékok férfiaknak minden alkalomra

A tucatmeglepetések ideje lejárt. Kifejezetten kellemetlen előhozakodni egy tizedik darab jelentéktelen ajándékkal, aminek az ünnepelt majdnem biztos, hogy szívből nem örül. A figyelmesség, ezzel együtt az ötletelés nem pénz kérdése. Annál is inkább, mert az egyediség nem kerül sokba, ellenben az értéke felbecsülhetetlen. Az alábbiakban hozunk is pár férfiasan tökéletes tippet!

Az egyediség csuklóra csatolható?

Természetesen! Mégpedig a legjobb ezt karkötő formájában megtenni. Hogy miért? Azért, mert férfias jelenség, és azért, mert egyszerűen jól néz ki. Viszont nyilván ezen a területen is könnyű olyan modellekkel találkozni, amik elsősorban nem különlegességükről híresek. Ezeket megéri elkerülni, és olyan alternatívákat keresni, amik ténylegesen kilógnak a sorból, kitűnnek a tömegből azáltal, hogy nincsen belőlük két egyforma.

Hogy mire gondolunk pontosan? A minőségi eljárásokkal készült ajándékok férfiaknak a nagybetűs befutók. Közéjük tartoznak a gravírozható karkötők, valamint kulcstartók is.

Miért annyira díjnyertes ötlet a gravíroztatás?

 

Azért, mert ez a módszer az egyediség bebiztosításának kulcsa. Ha az ékszer önmagában is szép, korrózióálló, stramm, akkor egy személyes idézettel, névvel, dátummal vagy valamilyen szöveggel szívhez szólóvá varázsolható. Olykor elegendő egyetlen helyszín, ami közös emlék, és ami többet mond minden szónál. Olykor egy becenév, egy vicces kifejezés a „közös nyelvből” az, ami felteheti az i-re a pontot, máskor pedig érdemes kikeresni egy olyan idézetet, ami valamiért fontos, vagy ha még nem az, akkor jelentése miatt azzá válhat a jövőben.

Ez pusztán néhány egyszerű példa, ami semmi ahhoz képest, hogy a lehetőségek száma tulajdonképpen végtelen. Mivel az ékszerek kézzel készülnek, ezért a táblák, melyek gravírozásra várnak, variálhatóak, például édesapáknak csodálatos ajándék egy olyan karkötő, amin a gyermeke, vagy gyermekei nevei szerepelnek. Utóbbi esetben annyi különálló rész helyezhető el a karkötőn, ahány gyermekről beszélünk.

Mi a helyzet a méretekkel?

Ez egy fontos, mégis kényes kérdés, különösen akkor, amikor pontos csuklóméret nem áll rendelkezésre. Pánikra semmi ok, hiszen a karkötők univerzális méretűek, azaz állíthatóak, így teljes egészében csuklóra szabható a viselésük. Ez egy újabb komfortot ígérő pozitívum. Egyrészt, mivel előfordulhat, hogy az ajándékozás szándéka megvan, de a paraméterekre vonatkozó adatok nem állnak rendelkezésre. Másrészt, idővel a csukló körmérete alakulhat, ez teljesen normális jelenség. Márpedig jó esetben az a minimum, hogy egy ilyen karkötő hosszú évekig, akár évtizedekig szolgál a viselője maximális megelégedésére.

És még mi válhat be?

Például egy névre szóló utazás, vagy bármi, és minden, ami élmény, ami átélhető, megtapasztalható, és ami természetesen személyesen fekszik. A cél minden telitalálatos ajándékötletnél a személyiség megtalálása, az egyediség kiemelése, a különlegesség kihangsúlyozása, hiszen mindenki utánozhatatlan, megismételhetetlen, valódi egyéniség.