Ékszer szettek: tökéletes ajándék, bármely alkalomra

Ha olyan ajándékot keresel, amely elegáns, ragyogó, megragadja a pillanat esszenciáját ráadásul érzelmeket is rejt magában, akkor érdemes ékszerekben gondolkodni.

A csillámló kiegészítők ajándékozása mindig is varázslatos módja volt az örömszerzésnek: hogyan lehetne ezt még inkább felerősíteni?

Lépj be az ékszer szettek mesés világába, ahol egyetlen bájos nyaklánc vagy pompás karkötő csak a kezdete egy elbűvölő összeállításnak.

 Mi kerüljön az ajándékdobozba?

Ha kiegészítőkre gondolsz, akkor egy pár elegáns fülbevalóra vagy látványos nyakékre gondolhatsz.

 

Míg az egyedülálló daraboknak is megvan a maga bűvölete, mégis vannak olyan alkalmak, amikor egy ékszer szett lehet a legjobb választás.

Az ünnepi események, például esküvők, születésnapok vagy évforduló – az úgynevezett “mérföldkövek” – esetében egy komplett szett igazán szép meglepetés lehet, amelyhez a viselője a jeles nap legkedvesebb emlékeit fogja társítani.

De miért éppen ékszer szettel érdemes készülni?

Miért fantasztikus ajándék egy elegáns ékszer szett?

Az ékszer szett azt mutatja, hogy komplett, sokoldalú ajándékkal készültél, amely gondoskodásról és figyelmességről árulkodik. Emellett még jó néhány előnye van annak, ha egyszerre több, összeillő ékszer rejlik az ajándéktasakban.

Miért örül annyira bárki annak, ha olyan ékszer szettet kap, amelyben összeillő karkötők, nyakláncok, charmok, gyűrűk vagy fülbevalók díszelegnek?

Letisztultság

Az ajándékozott stílusának megfelelő ékszer készlettel megkönnyítheted számára a megjelenése kiegészítését. A viselője magabiztosnak és stílusosnak érezheti magát anélkül, hogy aggódnia kéne amiatt, hogy összeillenek-e kiegészítői.

Sokoldalúság

Az ékszer szett nemcsak arra ad lehetőséget, hogy viselője összeillő, ízléses kiegészítőkben tündököljön, hanem arra is, hogy a szett darabjait kedvének és stílusának megfelelően a már meglévő ékszereivel kombinálja.

Időtállóság

Ha minőségi ékszer szettet választasz, azzal olyan ajándékkal lepheted meg az ünnepeltet, amely kiállja az idő próbáját, így hosszú éveken keresztül hordhatja ezt a szentimentális értéket.

Hogyan bizonyosodhatsz meg róla, hogy minőségi ékszer szettet választottál?

A legnagyszerűbb ékszer szettek, amelyekkel nem lőhetsz mellé

Érdemes a legnépszerűbb ékszermárkák között gondolkodni, akik már bizonyították, mennyire kivételesek is azok a darabok, amelyekkel a tarsolyukban hosszú évek, évtizedek óta nyűgözik le az ékszerek kedvelőit.

A Pandor márkát a legtöbben személyre szabható, charmokkal kiegészített karkötőiről ismerhetjük, azonban komplett ékszer szetteket is kínálnak.

Nyaklánc – fülbevaló kombináció, valamint gyűrű és charm szettek is választhatóak a kínálatukból, azonban ha nem mondanál le a Pandora mindent elsöprő, ikonikus darabjainak erejéről, akkor az “ Összefonódó szívek charm szett” remek választás lehet annak, akinek aranyból van a szíve!

Az ékszer szettben egy 14 karátos arannyal futtatott kígyólánc karkötő található kerek, Pandora zárral, egy aprólékosan kidolgozott, kristályokkal díszített szív charm társaságában.

A Swarovski márkanév mára szinte teljesen egybeforrt a mesés, kristályokkal díszített ékszerekkel.

Elegáns, csillámló darabjaival a Swarovski hosszú ideje tartozik a vezető ékszer márkák közé. Az impozáns kiegészítők egymagukban is megállják a helyüket, azonban az ékszer szettek is nagy népszerűségnek örvendenek, hiszen igazán kifinomult összhatást keltenek.

Az ikonikus Swarovski hattyúkat kék kristályok kíséretében szettben is megvásárolhatod, amely egy nyakláncot és egy fülbevalót is tartalmaz, amely igazán bűvöletes hatást kelt viselője számára.

A Tommy Hilfiger márka egyaránt tervez a klasszikus és kifinomult darabokat, sokszínű kollekcióinak köszönhetően könnyedén rátalálhatsz a legjobb meglepetésre, amely illik az ajándékozottadhoz.

A férfi és női ékszer szettek közül kiemelkednek a karóra – karkötő párosítások, amely megkönnyíti azoknak a dolgát, akik nem tudják, hogyan érdemes plusz kiegészítőt választaniuk az órájuk mellé.

A Tommy Hilfiger kék szilikon szíjas óra és szövet karkötő szett a hétköznapokon, valamint alkalmi eseményeken is megállja a helyét, így biztosan hálás lesz érte az, aki átveheti tőled ezt a kis dobozt.

A Thomas Sabo híres ékszergyártó vállalatot sem érdemes kihagyni a sorból, ha minőségi ékszerekről beszélünk.

A modern daraboktól egészen a bohém kiegészítőkig sokszínű választékok lehetővé teszi, hogy az ékszer rajongók kifejezhessék önmagukat, stílusokat, személyiségüket.

A színes szitakötő nyaklánc-fülbevaló szett egyszerre játékos és elegáns: egy ilyen izgalmas ékszer szett bárki arcára mosolyt csalna.

Készíts ékszer szettet Te magad!

Ha a szettek között nem találsz olyan kombinációt, amely megfelelő lenne az ajándékozottad számára, akár te is összeállíthatsz különböző darabokat, amelyek végül egy ékszer szettet alkotnak majd.

Ehhez nincs más dolgod, mint választani egy tematikát: például minimalista, bohém vagy vintage esetleg bármilyen más stílust, amely összecseng a jövőbeli viselője ízlésével.

Válassz különböző darabokat. Ha egy mesés karkötőt néztél ki, keress hozzá olyan charmokat, amelyek harmonizálnak a viselője hobbijával, személyiségével vagy az eseménnyel, amelyre kapja tőled azt.

Fontos odafigyelni arra, hogy a használt fém típusai illeszkedjenek egymáshoz vagy olyan kontrasztot hozzanak létre, amelyek vonzóvá teszik az ékszer szettet anélkül, hogy túlságosan elütnének azok egymástól.

Készítsd szabadon ékszer szetteket, hogy az összeállításnak köszönhetően még személyesebb ajándékkal készülhess!

ekszer szettek tokletes ajandek barmely alkalomra - divatekszerbolt.hu - ajandekozni.hu3

Vásárolj tárolódobozt ékszer szetted mellé

Ha úgy döntesz, hogy ékszer szettet ajándékozol, érdemes figyelembe venni a kiegészítők tárolásra és védelmére vonatkozó részleteket.

Az ékszertároló doboz kiváló kísérőajándék lehet, amely biztosítja, hogy az ékszerek sokáig biztonságos és rendezett környezetben, por és sérülésmentes maradjon.

Az egyik kiemelkedő márka, amely stílusos és funkcionális ékszertárolási megoldásokat kínál: Stackers!

A Stackers dobozok több méretben, színben és elrendezésben is elérhetőek, segítenek megelőzni a karcolódást, a fakulást és egyéb olyan sérüléseket, amelyek akkor fordulhatnak elő, amennyiben az ékszerek nincsenek megfelelően tárolva.

A nyakláncok nem gabalyodnak össze, a fülbevalók párban maradnak és a gyűrűket is könnyedén megtalálhatod a dobozban, ajándékozottad pedig örülni fog annak, hogy még az ékszerek tárolására is gondoltál.

Az ékszer szettek tehát nem csak gyönyörű kiegészítők: a szeretet, a gondoskodás és a hála kifejezőeszközei is.

Akár olyan neves márkák ékszer szettjeit választja, mint a Pandora, a Swarovski, a Tommy Hilfiger vagy a Thomas Sabo, vagy saját elképzelései alapján állítja össze az ékszer kombinációkat, kétség kívül nagyra fogják értékelni a figyelmedet!

Minden nyaklánc, karkötő, fülbevaló és gyűrű egy történetet mesél el a legfontosabb emlékekről és mérföldkövekről. Tedd különlegessé az eseményt mesés ékszer szett választásával, amelyek örökre becsben maradnak.

Ékszer szettek megbízható kézből: vár a Divatékszerbolt!

A Divatékszerbolt az a hely, ahol ugyanannyira fontos számukra, hogy az ajándékozottad elégedett legyen, mint ahogyan Neked!

A Divatékszerbolt felhasználóbarát webshopján keresztül böngészhetsz az ékszer szettek között, vagy akár saját kombinációidat is összeállíthatod.

Tudtad, hogy akár részletfizetéssel is megvásárolhatod a szettet, amelyet ajándékoznál? Ezzel a forradalmi fizetési lehetőséggel a Divatékszerbolt csapata olyan mesés ékszer szetteket tett elérhető közelségűvé, amelyről szeretteid eddig csak álmodni mertek.

Ha nem vagy biztos a dolgodban, személyesen is ellátogathatsz hozzájuk Nagykanizsára, ha pedig Pandora ékszer szettben gondolkozol, akkor veszprémi Pandora üzletükben is szívesen látnak.

A Divatékszerbolt hivatalos forgalmazó, ezért az ékszereik közvetlenül a gyártótól érkeznek márkacsomagolásban, díszdobozban, így nem kell a darabok eredetisége miatt aggódnod.

Ha szeretnél az ajándékozottad stílusának, személyiségének megfelelő ékszer szettet választani, akkor látogass el a Divatékszerbolt weboldalára vagy győződj meg személyesen az egyedülálló kínálatukról!

Csalj örömkönnyeket szeretteid arcára egy bámulatos ékszer szettel!